IT üzemeltetés

A felhasználóknak nem megértenie kell az informatikát

csupán nehézségek nélkül használni a rendelkezésre álló technológiákat

 JSS & Hayer IT

Ügyfeleink számára mi testesítjük meg a tökéletes rendszergazdát, aki mindig elérhető, mindenre kiterjed a figyelme, összefüggéseiben látja át a rendszereket és figyelemre méltóak a kommunikációs képességei. Otthonosan mozog a hálózatok, kommunikációs megoldások világában, magas szinten ismeri és alkalmazza a Windows, Apple,  Linux alapú rendszereket akár egy rendszeren belül vegyesen, egymás mellett üzemeltetve őket, szerver és kliens oldalon egyaránt. Tapasztalt és rámenős a szolgáltatókkal való kapcsolattartásban, ismeri a kiskapukat és technikákat melyek segítségével az átlagos ügyintézési idők és ezáltal a fennálló hibák időtartama jelentősen lerövidülhet. 

A felsorolt kvalitásokkal rendelkező szakember(ek) alkalmazása a kis és közepes vállalkozások számára többnyire a megfizethetetlen kategóriába tartozik, ráadásul egy személyben mindezt nyújtani szinte lehetetlen, mint ahogy több különböző tudású alkalmazottat tartani is. Szakembereink azonban jártasak az említett technológiákban és otthonosan mozognak az egyes területeken, kellő rálátással rendelkezve egymás tudására. Az átfogó ismeretek és szakértelem birtokában ügyfeleink számára univerzális rendszergazdaként állunk rendelkezésre az év minden napján, akár a nap minden órájában.

Kiszervezett rendszergazda szolgáltatás az Ön barátja

 

Bérköltségek helyett kiszámítható fenntartási költségek

Csak azért fizet amiért megfelelő szintű, szerződésben rögzített ellenszolgáltatást kap. Kiszervezett rendszergazdai szolgáltatásunk hosszú távú együttműködést jelent partnereinkkel, kiszámítható szakmai és pénzügyi alapokra építve.

Mindig rendelkezésre álló szakértelem

Kollégáink szakképzése és fejlődési lehetőségeik folyamatosan biztosítottak, ügyfeleink részére az adott feladatokhoz mindig a megfelelően képzett szakembert tudjuk rendelni. Szolgáltatásaink folyamatosak, ügyfeleink felé nincs szabadság vagy szünnap mert mindig van aki rendelkezésre áll és készséggel segít az egyedi megállapodásban foglaltak szerint. Ön nyugodt lehet mert mi folyamatosan felügyeljük rendszerét.

Összehangolt támogatás

Vannak esetek amikor már rendelkezésre áll belsős informatikus szakember a megbízónál, azonban egy új project keretében bevezetésre kerülő szolgáltatás vagy komplex rendszer integráció meghaladja a tudását és szükség van külső szakértő bevonására is. A belsős rendszergazda már jól ismeri az általa felügyelt rendszert annak minden apró buktatójával, a külső szakértő pedig tökéletesen tisztában van a bevezetésre kerülő megoldás(ok) technológiai részleteivel és rendelkezik a tudással annak kezelésében. A két rendszer minél tökéletesebb összefésülésében óhatatlanul is szükség lehet arra, hogy a szakemberek együttműködve egymással közösen dolgozzanak a sikeres bevezetésen és a későbbi üzemeltetésen.
Mi ebben is tudunk segítséget nyújtani és támogatni azon szakembereket akikkel közösen együtt dolgozva szükséges rendszereket üzemeltetni, legyen szó hálózati megoldásokról és tervezésről, szerverekről és azok összehangolt működésének kidolgozásáról vagy akár komplex telekommunikációs rendszer integrálásáról és üzemeltetéséről.

 

 

 

 

UA-42074019-1